31 Temmuz 2017 Pazartesi

Christopher Nolan Ve Filmleri

Christopher Nolan İnterstellar Galasında


Christopher Edward Nolan, 30 Temmuz 1970'te İngilterede doğmuştur. İngiliz-Amerikan film yönetmeni, senarist, yapımcı, görüntü yönetmeni ve editör. Gelmiş geçmiş en yüksek hasılat yapan yönetmenlerden birisidir ve 21. yüzyılın en başarılı ve beğeni toplayan film yapımcıları arasındadır. 


Şimdi Christopher Nolan'ın başarılı filmlerine bir göz atalım:





Öncelikle herkesin bildiği The Dark Knight üçlemesi ile başlayalım. Bu filmleri çoğumuz izlemişizdir. Gerçekten başarılı bir üçleme olduğunu sözyleyebiliriz. Üçlemedeki bütün filmlerinin İMDB puanı 9/10 dur.  İmdb puanından yönetmenimizin ne kadar başarılı olduğu anlaşılıyor zaten... Bu arada bu filmleri izlemediyseniz izlemenizi kesinlikle tavsiye ederiz.





Başarılı yönetmenin sıradaki filmi İnception. Bu filmin de İMDBsi 9/10 dur. Bizce en iyi bilim kurgu filmlerinden biri. Anlıcanız Nolan abimiz yine döktürmüş bu filmde. Ayrıca oyunculukların  efsane olduğunu da hatırlatmak gerek.



Sıradaki film, İnterstellar (yıldızlararası). Bu filmimizin İMDBsi 8,6/10 olsa da bize göre film onda onu hak eden bir film. Efsane bir bilim kurgu filmi olduğunu düşünüyorum. Film hakkında fazla bilgi vermek istemiyoruz ama bilimkurgu türünü sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film.



Sıradaki ve son filmimiz, Christopher Nolan'ın son filmi olan DUNKİRK. IMDB puanı 8,6/10 olan bu filme henüz gitmediğimiz için bir yorum yapamıyoruz ama yakında bu filmin incelemesiyle karşınızda olmayı planlıyoruz. Umarım bu film de diğer filmleri gibi kaliteli bir filmdir...
İnstagram hesabımızdan bizi takip etmeyi unutmayın: @filmtiryaksi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUM YAPARSAN ÇOK SEVİNİRİM YORUMUNU DİKKATE ALICAM.. EĞER FİLMİ İZLEDİYSEN FİLM HAKKINDAKİ YORUMLARINI BEKLİYORUM ;)

Thor Ragnarok İzlenmesi Gereken Bir Film Mi? (Spoilersız inceleme)

Thor Geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Film, Hela'nın Asgard'ı yok etmeye çalışmasını ve Thor'un buna engel olma çabasını a...